top of page
pexels-matheus-natan-3297593-(1) (2)_edited.jpg

USB - minnen

usb efter.png

Vi producerar USB-minnen av hög kvalitet i många olika modeller med kapacitet från 1 GB ända upp till 256GB.

Valfritt logotryck, fullfärgstryck eller gravyr.

Av oss kan du beställa tomma minnen eller låta oss sköta laddning/kopiering av ditt innehåll. Varje minne testas, kopieras och verifieras i våra analys-maskiner för att säkerställa att varje minne vi levererar är 100% felfritt.

Vid frekventa uppdateringar av t ex mjukvara eller dylikt hjälper vi till med lagerhållning av färdigtryckta minnen för att snabbt kunna kopiera med nytt innehåll. Givetvis sköter vi även om paketering, distribution och utskick. Allt efter ditt behov!

USB - minnen

Modeller

USB-minnen finns i en oändlig mängd modeller, varianter och former. 

Nedan listar vi ett antal av våra vanligaste modeller, framtagna enligt industristandard.

Är du intresserad eller i behov av en modell som inte finns med i vårt utbud nedan? Kontakta oss med ditt önskemål så lämnar vi förslag och offert på just den modell du efterfrågar.

 

COB001_.jpg

Exempel på modeller :

Litet metallminne med bygel

COB001_.jpg

Litet hopfällbart minne tillverkat i metall. Finns i flera färger.
Kan produceras med logotryck eller gravyr på en eller två sidor.

Mått 29 x 12.2 x 6 mm
 
Artikelnr: COB001

OBS - Klicka på bilden
åt höger för att se
exempel på litet
metallminne med 
bygel

visitkort usb.jpeg

Exempel på modeller :

USB i visitkortsformat

Minne i visitkortsform, material plast. Kan produceras med fullfärgstryck på en eller två sidor.
 
Mått 81 x 51 x 1,5 mm
 
Artikel: COB005

OBS - Klicka på bilden
åt höger för att se
exempel på USB i
visitkortsformat

visitkort usb.jpeg
minne swivel.jpg

Exempel på modeller :

Klassiskt minne "swivel" med bygel

Minne i gummi med bygel i metall eller plast. Finns i flera färger. Kan produceras med logotryck eller gravyr på en eller två sidor.

Mått 56 x 19 x 11 mm
 
Artikel: UDF001

OBS - Klicka på bilden
åt höger för att se
exempel på klassiskt
minne "swivel" med
bygel

p1DwIER4.jpeg
plast minne.jpeg

Exempel på modeller :

USB i aluminium

USB-minne i aluminium med kork i plast. Finns i flera färger. Kan produceras med logotryck på en eller två sidor.
 
Mått 48 x 17 x 7 mm
 
Artikel: UDF002

OBS - Klicka på bilden
åt höger för att se
exempel på USB i
aluminium

plast minne.jpeg
ySs6Y3yU.jpeg

Exempel på modeller :

Stilrent metall-minne

Stilrent minne i metall med blank borstad stålyta. Mycket bra för t ex gravyr. Kan produceras med logotryck eller gravyr på en eller två sidor.
 
Mått 59 x 17 x 7 mm
 
Artikel: UDF004

OBS - Klicka på bilden
åt höger för att se
exempel på stilrent
metall-minne

ySs6Y3yU.jpeg

1

USB - minnen

Förpackningar

För USB-minnen har vi ett antal olika förpackningar att lägga minnet i beroende på vilket behov som finns.

Den enklaste förpackningslösningen som alla våra minnen utan extra kostnad levereras i är i en för minnet storleksanpassad plastpåse. En bra och enkel lösning vid utskick eller utdelning av minnen som skyddar minnet mot repor och smuts.

Vill man skydda minnet lite extra kan vi även packa minnena i en måttanpassad vit box som minnet i plastpåsen läggs i.

Vi kan även leverera minnet i ett litet plastetui med transparent lock. Förpackningen har en måttanpassad skumgummiinredning där minnet placeras och locket har magnetlås. En enkel och snygg lösning när man t ex skall dela ut minnen i marknadsföringssyfte.

Det finns även olika varianter av tygpåsar i bl a sammetsliknande material. Passar bra och förstärker det exklusiva intrycket när man ger bort minnet som en gåva.

Nedan ser du exempel på plastetui förpackningar med transparenta lock :

(Klicka på bilden för att förstora den)

usb förpackning 1.jpg
plast förpackning 2.jpg
usb förpackning 3.jpg

2

En populär lösning när minnet skall distribueras med mjukvaruinnehåll, presentationer, film, musik eller dylikt och man även vill ha med en trycksak är vår USB-box. Den är funktionellt och utseendemässigt lik en standard DVD-box med plats för trycksak/omslag som täcker fram- baksida samt rygg. Då boxen är transparent kan man med fördel trycka på båda sidor av omslaget. Baksidan av omslaget syns då på insidan när man öppnar boxen. Boxen har även utrymme för ett litet häfte/booklet om man behöver ytterligare tryckyta på papper. T ex en medföljande instruktionsbok med installationsanvisning eller liknande. Vi ombesörjer hela produktionen, dvs tryck av omslag samt häfte om man önskar det samt paketering av minnet och trycksakerna i boxen.

 

USB-boxen är främst anpassad för USB-minnen av modell UDF001 och UDF002.

Nedan ser du exempel på USB-box :

(Klicka på bilden för att förstora den)

usb box 1.jpg
usb box 2.jpg
usb box 3.jpg

3

Metallburkar är en annan populär förpackning när minnen skall delas ut med lite extra omfång. Metallburken innehåller ett måttanpassat skumgummi som minnet läggs i, väljer man en burk med transparent lock syns minnet tydligt i burken. Vid lite större upplagor kan man få sitt eget tryck på burken, antingen endast logotryck eller ett heltäckande fullfärgstryck.

Nedan ser du exempel på USB - metallburk :

(Klicka på bilden för att förstora den)

usb - metallburk.jpeg
usb metallburk.jpeg

 - USB-kopiering

Vi utför USB-kopiering i alla kvantiteter och kapaciteter. Oavsett om du köper minnen direkt av oss eller har egna minnen som behöver kopieras står vi till tjänst. USB-kopieringen gör vi i vår egen maskinpark med speciellt anpassade kopierings- och analysmaskiner som förutom att kopiera minnet även testar minnet hårdvarumässigt samt verifierar den kopierade mjukvaran. Detta görs på varje enskilt minne för att säkerställa att minnet och dess innehåll fungerar till 100% och håller högsta kvalitet. Vi har kapacitet att kopiera tusentals minnen per dygn. Denna tjänst utförs lokalt här i Sverige. För att hålla högsta säkerhetsklass är alla våra maskiner enskilda enheter utan uppkoppling till dator eller nät.

usb kopieringsmaskin.jpeg

Anpassade tjänster för USB

För flera av våra kunder sköter vi hela hanteringen av mjukvarudistributionen. Vi är flexibla och kan in i minsta detalj anpassa oss efter de behov och krav som ställs. Exempel på kringtjänster och anpassade tjänster som vi erbjuder är bl a: Mjukvaruhantering med kontinuerliga uppdateringar. Oavsett om du som kund har en eller flera olika mjukvaror uppdateras de sannolikt löpande med nya versioner. Vi lagrar den mjukvara som skall produceras på USB hos oss och beställningar kan sedan ske löpande mot avrop. När det kommer en ny version uppdaterar vi vår lagerhållning av den hos oss. På så sätt undviker ni kostsam lagerföring av föråldrade versioner som kanske behöver kasseras när ny version kommer. Vi producerar och levererar exakt den kvantitet som löpande behövs och vi säkerställer att rätt mjukvara och rätt version alltid läggs in på minnet. Anpassade trycksaker, tillbehör och övrigt hjälper vi också till med. Förutom själva USB-minnet med dess mjukvara finns det ofta behov att manualer skall tryckas till och skickas med, etiketter med versionsnummer skall appliceras på minnet etc etc. Vi sköter alla delar, helt utifrån ert önskemål. Specialmjukvara som inte alltid följer standard hanterar vi också. Det kan vara mjukvara anpassad för särskilda datorer eller mjukvara som normalt inte bara kan kopieras av en dator. Det hanterar vi med våra specialmaskiner som duplicerar hela minnet och dess struktur. Hör av er med era behov så hittar vi en lösning.

lagerhållning distribution.jpg

Lagerhållning / Distribution

För er som löpande gör av med USB-minnen men av olika anledningar inte vill lagerföra en stor mängd själv hjälper vi gärna till med tillverkning samt logotryck och lagerför sedan hos oss. Det kan t ex vara att man har en mjukvara som uppdateras löpande och vill göra avrop med några hundra minnen åt gången men ändå säkerställa att en stor volym snabbt finns tillgänglig lokalt ifall behov skulle uppstå. Vi tillverkar då och ser till att det alltid finns det minimum lager som önskats hos oss för snabb leverans av tomma minnen eller minnen med kopiering av innehåll/mjukvara. Tjänsten kostar inget extra, det enda kravet är naturligtvis att de minnen vi specifikt lagrat hos oss köps ut inom en överenskommen tid. 
 
Vi hjälper även till med utskick av minnen till slutanvändare/slutkund. Såväl återkommande utskick som enstaka löser vi, inom Sverige, EU eller hela världen. Vi sköter allt, ni levererar endast adress i text-fil. Givetvis kan vi bifoga annat material som önskas, göra separat logotryck på adress-etikett och hantera eventuella returer. Flexibelt, helt efter önskemål.

USB - Mallar

Här finner ni mallar för placering av trycket på våra vanligaste USB-minnen samt tillhörande förpackningar.

Länkar

Länk 1

Länk 2

Länk 3

USB - Offert / Order

Tack!

bottom of page