top of page

Hårddiskar HDD / SSD 

När stora mängder data behöver distribueras är externa hårddiskar ett bra och säkert alternativ. Vi producerar både SSD samt standard-hårddiskar av hög kvalitet i olika modeller med kapacitet från 256GB och uppåt.

 

På hårddiskarna kan vi göra logotryck, fullfärgstryck eller gravyr. Av oss kan du beställa tomma hårddiskar eller låta oss sköta laddning/kopiering av ditt innehåll. Varje hårddisk testas, kopieras och verifieras i våra analys-maskiner för att säkerställa att varje hårddisk vi levererar är 100% felfri.

 

Vid frekventa uppdateringar av t ex mjukvara eller dylikt hjälper vi till med lagerhållning av färdigtryckta hårddiskar för att snabbt kunna kopiera med nytt innehåll. Givetvis sköter vi även om paketering, distribution och utskick. Allt efter behov!

pexels-matheus-natan-3297593-(1) (2)_edited_edited_edited_edited_edited.jpg
harddrive closeup 3.jpg

Anpassade tjänster för hårddiskar

För flera av våra kunder sköter vi hela hanteringen av mjukvarudistributionen. Vi är flexibla och kan in i minsta detalj anpassa oss efter de behov och krav som ställs. Exempel på kringtjänster och anpassade tjänster som vi erbjuder är bl a: Mjukvaruhantering med kontinuerliga uppdateringar. Oavsett om du som kund har en eller flera olika mjukvaror uppdateras de sannolikt löpande med nya versioner. Vi lagrar den mjukvara som skall produceras på hårddisk hos oss och beställningar kan sedan ske löpande mot avrop. När det kommer en ny version uppdaterar vi vår lagerhållning av den hos oss. På så sätt undviker ni kostsam lagerföring av föråldrade versioner som kanske behöver kasseras när ny version kommer. Vi producerar och levererar exakt den kvantitet som löpande behövs och vi säkerställer att rätt mjukvara och rätt version alltid läggs in på hårddiskarna. Anpassade trycksaker, tillbehör och övrigt hjälper vi också till med. Förutom själva hårddisken med dess mjukvara finns det ofta behov att manualer skall tryckas till och skickas med, etiketter med versionsnummer skall appliceras på minnet etc etc. Vi sköter alla delar, helt utifrån ert önskemål. Specialmjukvara som inte alltid följer standard hanterar vi också. Det kan vara mjukvara anpassad för särskilda datorer eller mjukvara som normalt inte bara kan kopieras av en dator. Det hanterar vi med våra specialmaskiner som duplicerar hela hårddisken och dess struktur. Hör av er med era behov så hittar vi en lösning.

pexels-matheus-natan-3297593-(1) (2)_edited_edited_edited_edited_edited.jpg

 - Kopiering av hårddiskar

Hårddiskar-kopieringsmaskin

duplikat minneskort koperingsmaskin.png

Vi utför kopiering av hårddiskar, standard som SSD, i alla kvantiteter och kapaciteter.

Oavsett om du köper hårddiskar direkt av oss eller har egna som behöver kopieras står vi till tjänst.

Kopiering av hårddiskar gör vi i vår egen maskinpark med speciellt anpassade kopierings- och analysmaskiner som förutom att kopiera diskar även testar dem hårdvarumässigt samt verifierar den kopierade mjukvaran. Detta görs på varje enskild hårddisk för att säkerställa att disken och dess innehåll fungerar till 100% och håller högsta kvalitet.

Vi har kapacitet att kopiera hundratals hårddiskar per dygn.

Denna tjänst utförs lokalt här i Sverige. För att hålla högsta säkerhetsklass är alla våra maskiner enskilda enheter utan uppkoppling till dator eller nät.

Lagerhållning / Distribution

Distribution Lagerhållning CD DVD.jpg
För er som löpande gör av med hårddiskar men av olika anledningar inte vill lagerföra en stor mängd själv hjälper vi gärna till med tillverkning och lagerför sedan hos oss. Det kan t ex vara att man har en mjukvara som uppdateras löpande och vill göra avrop med ett antal hårddiskar åt gången men ändå säkerställa att en stor volym snabbt finns tillgänglig lokalt ifall behov skulle uppstå. Vi ser då till att det alltid finns det minimum lager som önskats hos oss för snabb leverans av tomma diskar eller hårddiskar med kopiering av innehåll/mjukvara. Tjänsten kostar inget extra, det enda kravet är naturligtvis att de minnen vi specifikt lagrat hos oss köps ut inom en överenskommen tid.

Duplikat

Hårddiskar

Hårddiskar -  
Offert / Order

Tack!

bottom of page