Så här enkelt beställer du USB!

usb_toorder

Här får du mer information om beställningsprocessen och materialinlämning.

Kontakta oss via telefon, mail eller via offertformuläret med information om önskemål kring din produktion, modell, GB, antal etc.


Grafiskt underlag:

Logotyp att trycka på minnet tas i första hand emot som en PDF eller EPS, Illustrator eller Indesign-fil. Tänk på att alltid göra textkonturer/outlines av all text eller bifoga eventuella typsnitt. Gör textkonturer även i de fall materialet levereras som PDF. Vill du ha hjälp med att sätta original står vi givetvis till tjänst med detta till en låg kostnad.
Tryckproduktionen på minnet är mer tidskrävande än kopieringen av innehållet så det är alltid fördelaktigt om leverans av det grafiska underlaget görs i första hand så trycker och förbereder vi USB-minnena i väntan på materialet som skall kopieras in på dem.

kopiering

Kopiering av innehåll:
Vi kan även kopiera in det du önskar till minnet. Innehållet till minnena kan du bränna på en CD eller DVD eller lägga på ett USB. Innehållet kan även skickas till vår FTP, gärna som en ISO/image-fil, en ZIP-fil eller i en mapp såsom du vill att det skall ligga på USB-minnet.


Vi tar emot ditt material på något av följande sätt:

  • Via mail till info@duplikat.com, gäller filer upp till 10 MB.
  • Via FTP/filöverföring. Kontakta oss på info@duplikat.com för ett login.
  • Via någon filöverföringstjänst på nätet, t ex www.skickafilen.se.
  • Materialet inlagt på en CD/DVD, USB.

Du kan antingen skicka det till oss på Duplikat AB, Att: Material, Box 249, 423 23 TORSLANDA.
Inom Göteborgsområdet hämtar vi gärna ditt material med eget bud till en låg kostnad.

När produktionen är klar packar vi minnena i önskad förpackning och levererar till den eller de leveransadresser du angivit.