Tryck och kopiering av USB-minnen

usb1

Duplikat trycker och kopierar USB-minnen på kort tid, även små volymer välkomnas. Vi har ett brett utbud av modeller och vi uppdaterar kontinuerligt med nya varianter. Till höger hittar du vårt aktuella modellutbud. Har du specifika önskemål – hör av dig! Utöver de modeller som visas här kan vi trycka i princip samtliga på marknaden förekommande modeller. Vid vissa volymer kan vi till och med specialtillverka minnen om du har önskemål om en särskild modell eller form.

Behöver du hjälp med kopiering av sedan tidigare tryckta USB-minnen kan vi snabbt kopiera dem. Vi har stor kapacitet att på kort tid kopiera små som stora upplagor av USB-minnen.

USB-minnen med tryck på blir en allt mer populär produkt som informationsbärare. Ett USB-minne är oftast något man sparar även efter att innehållet på minnet är inaktuellt, det gör att mervärdet i att förmedla sin information på ett USB-minne består en längre tid.

USB-1

Att välja Duplikat för tryck och kopiering av USB-minnen gör att du garanteras en hög kvalitet, inte bara på trycket och minnets yttre utformning, utan även – kanske det viktigaste – USB-minnets minneskrets och tekniska struktur. Vi kan lagringsmedia och minnen och har med 17 år i branschen den kunskap och erfarenhet som krävs för att leverera högsta kvalitet i rätt tid till lägsta pris. Den kvalitetsgarantin får du som kund på köpet.

USB-4

Förutom att trycka och kopiera USB-minnet trycker vi även t ex halsband, paketerar i önskad förpackning eller ordnar övriga tillbehör enligt önskemål. Om du vill kan vi även skicka ut och distribuera USB-minnena direkt till dina mottagare, även tillsammans med eventuellt övrigt material om så önskas. Läs mer i menyn till höger.

USB-5