Det är enkelt att beställa CD, DVD och Blu-ray!

bestallning

Här får du mer information om beställningsprocessen och materialinlämning.

Börja med att kontakta oss via telefon, mail eller via offertformuläret med information om önskemål kring din produktion, antal, förpackning etc.


Grafiskt underlag:

Färdigt material för trycket av skivans label (trycket på ovansidan), eventuella trycksaker och tryckta förpackningar placeras i enlighet med våra mallar som du finner här till höger. Materialet tas i första hand emot som tryckbar PDF eller EPS, Illustrator eller Indesign-fil. Tänk på att alltid göra textkonturer/outlines av all text eller bifoga eventuella typsnitt. Gör textkonturer även i de fall materialet levereras som PDF. Vill du ha hjälp med att sätta dina original står vi givetvis till tjänst med detta till en låg kostnad.
Tryckproduktionen är mer tidskrävande än kopiering av innehållet så det är alltid fördelaktigt om leverans av det grafiska underlaget görs i första hand så trycker och förbereder vi skivorna i väntan på innehållet till skivorna.


Master/innehåll:

Innehållet till skivorna kan du bränna på en CD eller DVD. Kopiorna vi gör blir identiska såsom du bränt master-skivan om du inte meddelar oss att vi skall göra några förändringar. Master kan även skickas till vår FTP, gärna som en ISO/image-fil, en ZIP-fil eller i en mapp såsom du vill att det skall ligga på skivan.


Vi tar emot ditt material på något av följande sätt:

  • Via mail till info@duplikat.com, gäller filer upp till 10 MB.
  • Via FTP/filöverföring. Kontakta oss på info@duplikat.com för ett login.
  • Via någon filöverföringstjänst på nätet, t ex www.skickafilen.se.
  • Materialet inlagt på en CD/DVD, USB.

Du kan antingen skicka det till oss på Duplikat AB, Att: Material, Box 249, 423 23 TORSLANDA.
Inom Göteborgsområdet hämtar vi gärna ditt material med eget bud till en låg kostnad.

När produktionen är klar packar vi skivorna i önskad förpackning och levererar till den eller de leveransadresser du angivit.