Om Duplikat

Duplikat arbetar sedan många år med att på ett flexibelt och kundanpassat sätt erbjuda kunder och uppdragsgivare CD, DVD och USB-produktioner av högsta kvalitet och leveranssäkerhet. Vi har egen produktion med ett stort antal maskiner för kopiering, tryck och efterbehandling av CD, DVD, Bluray och USB-minnen samt tillhörande förpackningar av alla slag.

Vi är även specialiserade på all form av videoproduktion och videokonvertering mellan olika format samt produktion av digitala presentationer och övrigt material i Flash och HTML.

För att kunna hjälpa våra uppdragsgivare med bl a distribution, utskick och paketering av produktioner investerade vi 2008 i ett modernt lager och paketeringsanläggning strategiskt beläget på Hisingen i Göteborg.

Duplikat anlitas frekvent av bl a reklambyråer, PR-företag och övriga företag och myndigheter som är nöjda med vårt breda tjänsteutbud med snabba och flexibla leveranser.
Bland våra återkommande nöjda kunder finns bl a Saab Automobile, Volvo, Akzo Nobel, SATS Sportsclub, Atea Logistics, Myndigheten för Samhällsskydd och Beredskap, Rosemount, Atlet, Eton, Pergo, Sectra med flera.

Vi vill gärna hjälpa just er, kontakta oss med era behov för en kostnadseffektiv, flexibel lösning. Med våra 17 år i branschen är vi en erfaren och pålitlig partner som garanterat levererar!